Saturday, August 8, 2009

huhuhu..

salam...

pergh...
da kul 1 lbh...
tp still x ley nk tdo...
pe kes da...
da la esk pg2 buta nk g penang...
huhu....

ni semua psl de org spoil my mood r ni..
leceh gk ble kwn ngn rmai org ni...
(some time la...)
huhuhu...

korang bygkn r...
tetibe senyap je...
slalu tgur aku...
ble aku tanye byk kali..
br dier ckp dier kecik ati la,skt ati la...
mcm2 ag la...

n aku pn tanye r pe slh aku...
tp dier x nk gtaw...
dier sruh aku check blk pe slh aku...

mane r aku taw...
ye la...
aku ni bkn r manusia sempurna...
kekadang ade gk wt kesalahan tnpa aku sedari...

huhuhu....
pkse punye pkse smpai aku nk nek mrh pn ade....
ye r...ble tanye sruh pkir sendiri...
tp still wt moody ag ngn aku...
aku da ckp x nk gtaw jgn la wt moody...
pe r...

last2 korg nk taw pe sbbnye??

sbb aku x tgur dier time kt cafe...
mean aku wt derk je r...
alahai...
klau slh ni mmg kompem aku x sdr punye...

ye r...
aku ni da la rabun...
so dgn makhluk penuh kt cafe tu mane r aku nk perasan...
yg aku perasan aku tgur r...
x pn org r tgur aku...

aku ne r ley nk focus sorg2 plak...
lg2 gurl plak tu...
da r aku ni ade rase malu ngn gurl...
ag2 klau da rmai..
sure aku wt x pndg je...
gurl lalu dpn mata pn aku x perasan...
mksud aku klau knal pn x tgur r...

sorry la kwn...
bkn den x nk tgur...
tp da jnis aku ni x ske sgt perhati org..
kang kata aku ni knis ske usha ke pe ke...
sorry beb...

ko nk mrh aku mrh la...
jgn x nk kwn suda...
kurang kwn aku nnt...

ok la...
aku terpksa gk kna tdo...
esk nk drive ag...
masak aku klau ngntuk...
silap2 x smpai tmpt nk di tuju...
tmpt yg x nk tuju gk smpai...

ok..
penang i'm coming...
salam....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...