Saturday, August 8, 2009

salam...

hye semua...
selamat pagi dan salam sejahtera...
pg2 ni aku terbagun awl la plak...(hak3...x tdo lps subuh mmg r)...
so korg bc r ni....
fakta ni ade kna mengena ngn aku...
ye la...
aku ni jnis ske2 m.call org...
bkn nk ckp aku ni kdkt...
klau pnting aku call gk org tu...
tp sbbnye...
korang bc r sendiri...
hehehe...

'Miss Call' atau bahasa smsnya 'mis kol' bukan sahaja bermaksud panggilan yang tidak berjawab. Sebenarnya banyak kegunaan miss call ni..Ia juga boleh bermaksud:

- Apa khabar?
- You OK?
- Saya sedang memikirkan awak
- Ko tengah buat apa sekarang?
- Saya rindukan awak
- You 'free' ke sekarang?
- Boleh bercakap ke sekarang?
- Tolonglah..
- Call saya semula topup dah nak habis (ni paling biasa la)
- Boring la..
- Jaga diri..


Kesimpulannya kegunaan miss call ialah:

kawan miss call semasa mengingati kawannya, pasangan kekasih miss call semasa merindui pasangannya, bapa miss call anaknya supaya anaknya sentiasa berhati-hati , guru miss call muridnya untuk wish good luck menghadapi exam,isteri miss call suaminya supaya tidak lupa membeli barangan yang dipesan dan banyak lagi.

Sekarang anda dah tau banyak kegunaan miss call ni,so jgn ckp aku kdkt plak sbb m.call je...
ok??

k...
salam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...