Friday, September 11, 2009

update2....

assalamualaikum w.b.t
aku rase da lamu gk aku x update blog aku ni..
al-maklumla bz ckit lately ni...
so di kesempatan yg ade ni aku cube la nk mengepos sekurang2 kurangnye satu..
hehehe....
nk cter psl pe erk...
to bdk2 sem satu...
selamat kembali ke kg halaman masing2 la...
moge2 korang selamat tibe di rumah...
n selamat ari raya gk aku ucapkn kt korg...
jgn blk umah x g slt terawih plak...
huhuhu....
x aci tol dak2 sem satu...
da r cuti smgg awl...
blk smgg lmbt plak tu...
x adil tol...
ktaorg yg senior2 ni dpt cuti smgg je...
perh...
tp x ksah sgt r...
coz ari 2 nek sbln lmbt...
x de hal punye...
hahaha...
ari ni aku x de nk g mane pn...
biase la...
da nk cuti ni..
ongkosnya pn ngak ada...
tgl sen je aku...
nk jual topup pn asyik sangkut je modal...
nk wt cmne...
duit modal aku gne utk sara idup aku...
huhuhu...
harap2 la blk raye ni rezeki aku bertambah...
hehehe...
pkir2 blk nyesal gk x amek ptptn...
klau x xde la idup aku sentiasa kesempitan wang...
huhuhu...
tp demi masa dpn aku gk...
ish2..
x sabor rasenye nk blk kg....
da lame gle x blk...
nk g jual kt bzr ramadan ag...
harap2 sempat...
at least leh gk mak aku x pyh g bazar...
ley la rehat2 kt umah...
kcian kt mak aku pnt ari2 g niaga...
dun worry mum...
anakmu ini sentiasa menghargai pengorbanamu..
semoga mak aku sehat selalu hendaknye...
aminnn....
k la..
aku nk g bazar da ni...
nk mgusha pape yg ptt utk bli...
da r x de pulut panggang kt dpn..
huhu...
thanx kt alia blanja aku pulut panggang ari tu...
k..
papai...
salam...

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...