Monday, October 12, 2009

weLcoMe baCk....

assalamualaikum dan salam sejahtera...
moRning...
urmm...
da lame aku x mgupdate blog aku ni...
ade la dkt sbln lbih kurang..
since sblm raye...
huhuhu...
ape bleh wt...
bz memanjang..
so ruang masa untuk aku mnulis blog plak da kurang ..
ngn mood kemalasan menaip telah mencapai thp yg agk kritikal lg...
n ditambahkn dgn mood yg x brape nk stabil skrg..
mmg menjadi kekangan untuk aku menaip...
hehehe...

so cmne erk ngn raye korang??
raye aku taun ni simple2 jerk...
x de r semeriah taun2 sblmnye...
huhuhu...
sbb..
kg belah mak aku sparuh dr adik2 mak aku x blk raye...
raye kt kg belah menantu atok aku plak..
glir2 la kn stiap thn...
so x de r meriah sgt...
belah bpk aku plak..
lgsg x blk kg..
umah atok aku yg kt sri gading tu pn x berpenghuni...
sbb atok aku skrg duk ngn pak long aku kt kulai..
atok aku sakit skrg..
x bleh nk bgn pn...
huhuhu...
kcian atok aku...
hrp2 cpt sembuh la...
aku syg sgt atok aku..

haa...
korang semua da pose 6 blum??
bln syawal ni da nk smpai penghujung da ni..
aku br je selamat menyambut raya kali kedua sabtu ari 2...
alhamdulillah...
dpt gk aku pnuhkn puase 6 taun ni..
klau taun dpn dpt 4 ari je..
x smpt nk abis kn.....

ni je kot utk aku coretkn pg2 buta ni..
jp g klau internet ok aku nk mgupload gmbr...
ok guyzz..
salam..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...