Saturday, July 10, 2010

mY LiFe...

salam...
oh...
da lame rasenye aku x update blog aku ni...
ade dkt dua mgg kot...
so dlm mase ni gk r da mcm2 perkara jd kt aku...
dr hepy smpai la yg sdey....
so aku cm terasa nk story plak pe yg da jd kt aku sepanjang mgg ni...
uhuhuhu...
cerita 1:
ujung mgg pertama aku kt perlis...
aku g penang...
konvoi 3 kete...
actually tujuan asal hanye nk antr adik aku yg sowg tu jerk blk uitm...
tp mmbr2 aku semua da msk duit...
so diaorg follow...
n ditakdirkan mlm tu nasib aku x baik...
kete yg aku sewa kna langgar ngn amoi ..
hancur blakang...
so sad...
aku ingtkn ley claim duit lps wt report...
tp x dpt pn..
huhuhu...
malang nasibku di sini...
terpksa kuar duit nk btulkn kerosakan kete sewa tu...
yg kosnye sebanyak Rm 13++
mmg byk gler r...
thanx to my p.cik n hanim coz bg pnjm duit n sponser sorg sket...
thanx sgt2..
klau x mmg mati kutu aku nk cr duit byk tu..
huhuhu..


ni la kete sewa aku yg kna langgar....
nsb x de yg cedera...
da la 5 org dlm kete ni...

 ni la kete yg langgar aku...
hampeh tol...

so mmg pts trus r niat nk jln2 mlm tu...
mmg sakit ati je..
nasib aku x trauma bwk kete...
cume trauma nk sewa kete je...
huhuhu...
nsb selesaai suda semua masalah psl kete tu...
bengkel tu pn siapkn tepat pada masaanya seperti yg dijanjikan...
wcume aku r sakit skit..
kna cr brg sparepart smpai alor star...
mmg perit la...
hope bende ni x berlaku lg...
skrip 2:
aku nk cter psl pokok rambut aku...
dier semakin membesar skrg...
sungguh seronok aku melihat perkembangan...
keh3...
setiap hari sblm g klas mst aku cek dlu..
tgk air dier ckup ke..
rumput dier cntik ke..
so ni la hasil dier...


yg ni hari yg ke 8...
yg latest t aku upload...
hehehe...

story 3:
kehidupan aku di awal sem suda tunggang langgang...
mmg kemalasasn menjadi faktor utama...
hak3...
ye la...
da satu sem idup seperti org berkerjaya...
x pyh nk pkir kna g klas...
wt asgmnt...
mmg perit la bile mahu muakan kembali...
lagi2 baru start sem je asgmnt da berlonggok...
pkir psl final projek lg...
mmg berserabut...
hahaha...
but aku bersyukur sebab ade gk org nk care psl aku..
terasa hidup lebih bermakna..
cheeewah...
prasan tol aku ni...

sekian je kot story aku...
mcm2 nk story...
tp x rajin nk menaip...
hehehe...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...