Saturday, December 25, 2010

bace la...

assalamualaikum w.b.t...
slmt malam ....korg da mkn blum???
mlm mgg ni mst ramai yg mkn kt luar kn ari ni...
yg muda mudi plak mst ade yg outing...
lg2 mlm krismas ni mst r ade event pape kn??
so kt mane pn korg berada berhati -hati la ye...
jaga diri sendiri,maruah diri,kluarga,agama bangsa dan negara....

haaa...bercakap psl korg outing ni...
aq nk tanye korg la...
gurlz ok...
knp korg ske pkai ketat?
x kisah la baju ke,jeans or ape2 je la...
even pkai tdung skali pn ttp ketat pakaian korg...
klau insan2 yg x ckup kain tu lg la teruk...
td aq g lepak karok n men token kt city plaza aloq staq...
pergh...juling mate aq tgk sekor2 awek2 ni...
muka cantik,badan solid,pakai ketat2...
aq  yg straight ni kompem la tertarik nk tgk korang lame2...
ape lagi yg jnis suke usha gurlz ni...
usha dr ujung kepala smpai ujung kaki lg...
tu blum lg yg peluk sana kiz sini..
adoyai...
(aq x de r truk cm2..hahaha...)


aq pn kekadang pelik...
ape yg korg nk org perasan tentang cara korg berpakaian??
nk laki usha korang??
or else??
aq ni sebagai kaum lelaki  yg berlainan jantina ni kekadang terpikir gk..
aq ni x de la baik sgt....
nk ckp alim n kuat agama tu lg la jauh...
tp kekadang tu aq rase dr korg pkai ketat2 tu bek bogel je trus...
da ketat2 tu ley nmpk bentuk badan...
agk2 org normal mcm aq ni bleh byg x klau bj tu tukar kaler coklat je??
sama kn??
x salah aq rasa klau korang pkai pakaian yg longgar sket..
x de la besar sgt..
tp memadai la x nmpk mcm sempit sgt sluar n baju korg tu...

opsss...suda2...kang melalut nnt ramai marash kt aq...
so kaum wanita...klau korg kene raba ke,rogol ke ape ke...
jgn nk tunding jari kt kaum laki saje weh...
tgk blk kaum korg cmne...
ok???


haaa...ni cter len...jgn marah aq eh psl td...
hehehe...td aq g jitra mall...
tgk wayang cter aku masih dara...
mula2 aq nk g tgk cter janin...tp mmbr aq sorg ni agk penakut la...
hahaha...so tgk la cter i'm still virgin...
mase nk bli tiket tu aq ckp ngn akak jual tiket tu...
"tiket cter i'm still virgin 4.."
tercengang akak tu...dier tgk list name cter yg show ari 2 dua kali...x jumpe...
aq pn tergelak la...
"kak,citer aku masih dara la...hahaha"
'owh..."
hahaha...kcian akak 2 kna sakat ngn aq...jgn marah ea...gurau2 je kak....
ok...cter ni aq bg rating 3 stars je la...
knp??aq rase cam aq tgk slot cerekarama yg kt tv3 ari sabtu tu...
tajuk yg menarik tu x seiring dengan cter yg menarik...
and jalan cter dier cm agak tergesa2...
yang aku pling plik ...si firdaus tu kna tikam kt perut....tp lps tu dtg dengan tangan berbalut...
cm org patah tangan....tu yg aq plik gler...kna tikam tp tangan yg patah..hahaha...
ape2 je la...


ok...skrg pasal google chrome plak...
kcian korg kna bc post panjang gler ni...
sket je lagi nk abis...hehehe...
google chrome aq pg td problem...
ade trojan backdoor...lps aq heal trojan 2...
browser aq da x ley bkk...so aq remove n try install br...
still same...installation x complete..adoyai...
tension aq..ssh r sket nk berblog gne firefox...leceh2...
cepat la ok cik chrome..
aq memerlukan ko..
huhuhu...
ok la korg...

aq nk edit sket blog aq...
k..salam...

3 comments:

Ckin Kembaq said...

Entri ringkas tapi padat...

Dah terang lagi bersuluh yg laki pun tak suka tengok pmpn pakai ketat2.. Haa.. Apa yg best pun tak tw la.. Hmm.. Along, banyak2kan tegur kawan2 kita naa... Kdg tu nak dgr nasihat laki ja, yg nasihat pmpn tak mau nak dengar,,huhu

p/s : Tajuk tu kasi mengancam skit..hehe baru org tertarik nak baca kan?...hehe

aLoNg.... said...

hahaha...
insyaALLAH...
tajuk x ckup mengancam ka??
x pe la..
t along wt entry len..

ijat_asni said...

jemput-jemput la datang menerjah
http://ijatasni.blogspot.com

^________^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...