Saturday, December 25, 2010

huhuhu...

td lps berblogwalking sket....
aq tgk blk blog aq..
usha 10-20 kali dari atas ke bawah..
nk tgk pe lg yg x ok...
tgk punye tgk aq rase cm blog aq ni nmpk semak sangt...
agk2 cm da penuh sesak dengan bende yg x sepatutnye??
btul ke??
aq da try remove sket2...
tp skrg aq da ngntuk yg teramat sgt..
korg klau tgk2 blog aq ni komen sket...
mane yg patut ade..
mane yg nk x perlu..
cm kotak cbox aq tu...
aq da sorokkn kt tepi dinding blog aq..
tp aq rase cm x sesuai je...
tkt org x prasan or ape la..
huhuhu..
any other idea...

 i juz need ur idea...
but it doesn't mean i'm not creative..
smpai nk kna amek idea org..
hahahaha...
tp org ckp ble byk otak bg idea ni sesuatu bende tu akn jd lebih perfect...
hehehe...
lgpn aq x ckup mase nk pkir pnjg2 utk blog aq...
so tolong komen ea kawan2..
aq sangat mengharapkn komen korang..
thanx so much!!

3 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hurm..aku just nk bagi pndgn je okeh :)

shoutbox tu okey je kt situ..ringan skit blog tu,jgn risau org xnmpk ke ape sbb blogger laen tw da nk shout kt mne :)

then ak rse ko kne buangkan lagu,ayat2 dlm blog ko ni..dy jadi mkin berat kalo ade..
pastu bagi aku kalo nk nmpk kemas buat 2 column je..kalo 3 column nmpk serabut skit..hehe

okey just my idea jer ..hehe

farahAzreenHJAhmad said...

xde la serabut sangat...ok je aku tengok

aLoNg.... said...

syafiqah: thanx for ur idea....
farah: ye ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...