Thursday, January 13, 2011

25 Random Things About Me

assalamualaikum w.b.t...
since agak bz lately ni...so ade la tag2 yang x sempat di selesaikan...
maka dengan rase berbesar ati aq nk selesaikan nye..hehehe...
ok..kali ni aq telah di tag oleh cik cnen..thanx ya...


"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.''

so meh usha  25 perkara pasal aku ye...
  1. aq seorang yang sukekan filem psl perlumbaan sama ada drift,race car or motor..
  2. suke kan kaler putih dan hijau.
  3. impian aq nk ade kereta mitshubishi evolution 9 dan sebuah kamera DSLR (evo tu cm mustahil je..huhuhu)
  4. sangat sukakan kelajuan..(biar laju asal selamat..hehehe..)
  5. suka makan nasi goreng ayam dan air juz tembikai + susu
  6. sangat benci orang yang sanggup menipu orang len demi kepentingan diri sendiri.
  7. bercita-cita untuk menjadi drifter..(ntah dapat ke x)
  8. ingin berkahwin seawal usia 27 tahun (awal ke??hehehe..)
  9. sangat suka pergi ke bandar tetapi sangat benci tinggal di bandar...(cmne 2??)
  10. suka akan keindahan alam semula jadi..
  11. lebih prefer mandi kat sungai @ air terjun dari laut @ pantai.
  12. lebih suka masuk hutan dari pegi berpoya-poya..(tp slalu x de geng nk msk hutan..huhuhu)
  13. sangat boring tinggal di kamsis...(sunyi gler kot ble ujung mgg..bleh gler aq...)
  14. suka berniaga dari keje makan gaji..
  15. tak suka budak2 yang x beradap...
  16. berazam untuk memiliki sebuah motosikal baru tahun 2011...(cian aq ade motor yahama sport je..road tax pn x de..hehehe)
  17. agak tak berminat bile terpaksa berjalan2 dengan wanita di shopping complex..(sangat la lambat nk abis pusing mall..huhuhu...)
  18. selalu bangun lambat tido pn lambat...hehehe...
  19. seorang yang sangat berdikari (prasan kot..hahaha)
  20. berazam untuk tidak lagi blajar di utara semenanjung...(oh!!kinda of bored here!)
  21. sangat giler berblogging sekarang... (ye ke?)
  22. prefer baca novel dari komik kreko...(serabut otak aq macam serabutnye komik kreko tu..)
  23. lebih suka baca surat khabar altenatif dari surat khabar nasional.
  24. bersemangat untuk belajar editing picture..(x taw la sampai bile..huhuhu)
  25. sangat membenci orang yang suka mengatur hidup aq..


hahaha...tu je kot...
da x de idea da...
so meh nk tag...
tu je kot..x larat nk tag banyak2..hehehe...
sape2 pn ley wt k...

5 comments:

CNEN AFI (dream chaser) said...

thanks join. nice to know u. :)
happy blogging.

Che Sakinah said...

salam.. hehe thanks tag ya.. =)

aLoNg.... said...

wecome..:)

aima in luv said...

insyaAllah akan dibuat...
thnx ya

mizzapple said...

tq tag apple.
nti apple amek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...