Sunday, January 9, 2011

selamat hari ahad...


assalamualaikum w.b.t...
selamat hari ahad semua...
semoga korg da bgn buat sesuatu aktiviti bersama keluarga tersyg...
jgn la time2 ni korang masih membuta lg...kn x elok gitu..
ye la...ujung mmg cmni la korg dapat kumpul satu family pn kn...
klau yg duk kt umah la...
klau cm family along ujung mgg la bz...
sbb dari ari jumaat smpai hari isnin adalah hari berniaga....
so mmg bz la..tiada istilah berehat bersama keluarga di hujung mgg...
hehehe...
len sket org keje makan gaji ngn kerja sendiri ni...
x pe la...
yang penting senua mencari rezeki yang halal..
ye x...
opss...tu cter org yang duk umah...
cerita org yang duk hostel cmne plak???
hahaha...mst ramai yang masih tdo or da bgn??
hahaha...biasa la...ble duk hostel ni x dak sapa maw bising...
nk tdo ke nk bgn ke itu ko nye hal...
(kcuali klau roomate or housemate ko cerewet la...)
biase nye mlm2 minggu (mlm smlm la) dak2 ni mst akan tdo lambat...
aktiviti yang popular...
-main game
-tgk movie..expecially cter korea..
-g lepak bilik mmber...
-bergayut smpai terbalik.
lbih kurang tu la...kn3??
klau yang agk byk duit tu mst la kuar...
smpai ke overnite gitu...
x pe la..biarkan mereka...asalkan selamat dan menjaga maruah diri dan keluarga suda...

so ape aktiviti korang hari ni??
adakah pergi memancing??
kemas umah??
basuh kete or motor??
or g windows shopping??
ape2 yang korang wt pn taking care of yourself k..
aku plak??
aq duk kt bilik je...
dengar radio smbil kemas bilik sket..
td mmbr aq call ckp nk dtg wt asgmnt....dtg ler...
nsb aq da bgn...hehehe...
aktiviti len??x taw lagi...
slalu idea dtg last minit...
tgk la cmne...
ok la korang..
selamat berhujung minggu...
yang tdo tu bgn2 la...
matahari da tegak da ni..
hehehe....
salam...

3 comments:

jan said...

hahahaha.kalo dok hostel,aktiviti memg gitu... :)
da siap ke asgmt?

naz xyzrine said...

haha . aq mlm2 ujung minggu tengok korea la ape lagi !

aLoNg.... said...

jan: taw x pa....hampir siap...
naz: ko mmg..korea memanjang..ckp x reti2 pn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...