Wednesday, February 23, 2011

blog review!

assalamualaikum w.b.t..
selamat pagi tuan-tuan..
smoga awal pagi ni memberi inpirasi kt korang nk menaip sesuatu pada blog ya...
aq pn tak brape nk ade idea...
tp tak kire...nk menaip jugak...
ape yang terlintas di fikiran itu yang akan ku menaip...
sebelum tu.....
aku dengan rase rendah diri ni...
nk mntk maaf ler kt kengkawan...yang mane telah dtg melawat blog aku yang tak seberapa ni...
sebab aku masih tak mampu nk membalas kunjungan korang...
bukan aq bz sangat pn...tapi internet aku yang ntah ape2 ni...
haishh...klau aku pkai pakej digi prepaid...yang skali connect RM 2 ni..
lingkup aku...maw tak nye...kt tmpt jin bertendang ni asyik terdisconnect je...
seksa2...nk kna balik simpang renggam jugak...
internet tahap terbaik...kalah kl yang orang ckp maju tu...
tak caya meh try singgah gne broadband kt simpang renggam...

hari ni bleh kate seharian aku melawat blog bro latip..
(ye kot namenye latip...berdasarkan entry2 dier tu...klau salah maaf ye bro...)
membaca segala isi dan intipati yang ada...
firstly aku amat la kagum dengan ketagihan   addict beliau terhadap fb...
(addict nmpk sopan sket ..ye tak..hehehe...)
sehingga kan blog beliau pn dijadikan fb...
tp mmg smart la...hampir sama cuma tak serupa...
and aku tabik gk walaupun line aq yang slow mcm siput ni....
sehinggakan nk berBW pn punye la nazak...
tp ble aku lepak2 bersama blog beliau ni...
relax je...ringan je...
waa...ni yang menyebabkan den jelez ni...
nk kna menuntut ilmu dengan beliau ni..
entry-entry beliau plak tak membosan kan...
ditambah pula dengan cerpen-cerpen yang ade...
lagi la menyebabkan aku melekat kt c2...
ye la...aku ni kaki cerpen gk...
da jadi habit sejak dari dahulu kala...
al-maklumla budak2 asrama ni...
tu la bahan penghilang bosan...
cerpen ke novel ke semua aku tibai...
komik je yang aku tak brape nk minat....coz serabut semacam je aku tgk..
lagi-lagi kreko tu...haishh...
ok2...sambung lagi review blog...
pas2 ade la juga info semasa....
di tambah dengan entry ala2 oh! media gitu...
eh...korang taw tak oh media tu mende??
g review sendiri la...
hahaha...
pape pn syabas la kepada tuan punye blog...
sebab menjadi kan blog anda tu antara yang terbaik yang pnh aku usha la...

sekian sahaja laporan sy pada hari ini...
berjumpa di lain waktu....
yeah!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...