Friday, February 18, 2011

masa yang cepat berlalu...

assalamualaikum w.b.t...
dan salam sejahtera....
ape khabar korang semua?
sejak2 tak brape nk rajin update blog ni blogwalking pn da kurang....
ditambah pula masalah broadband yang slow dan rajin sgt disconnected...
tu yang rase wat mende len lagi baik dari terlibat dengan kerja yang ade kaitan dengan internet ni...
kesian blog aq...terabai sebentar....
hehehe...

haaa...da solat magrib blum?
klau blum tu gi la solat...da lambat sgt da ni...
da nk masuk isyak da pn...
haishh...solat fardhu ni klau boleh jgn dilambat-lambatkan....
tak baik....

aq rase kejap je mase berlalu skrg ni kan....
korang rase x?
rase semalam ade lagi kat rumah...
padahal da abis dua minggu da kt sini...
blaja ni pn rase kejap je...
skrg da ade stgh sem yang terakhir sebelum menamatkan pengajian aq...
3 tahun tu rase tak de la lame mane sgt....
bak kata orang2 tua...dlu klau main ptg2 tu smpai da tak de tenaga da....tapi x magrib2 lagi...
smpai bleh main macam2 permainan sekali...
sekarang x sempat nak abiskan satu permainan da mlm..
haishh...tak sabar plak rasenye nak abis...
tapi perjalan sebagai seorang pelajar masih jauh...
habis diploma nak sambung degree plak...
ye la...setakat diploma ape la sgt...
lagipn aku da berjanji dengan famili dan juga diriku untuk sambung blaja sehingga menggenggam segulung ijazah....
klau nk ikutkan ati mau je trus keje lepas abis diploma ni...
yela...mane x jelez weh...member2 aq yang abis spm semua da hidup senang...
da pkai kete....koman2 pn pkai LC...
yg penting bli hasil dari keje diaorang...
aku motor sbijik pn x de....
orang cakap aset da ade...
keje pn da tetap....
basic gaji pn da besar....
manenye aq x jelez....haishh...
x pe2...dugaan tu....

suda la...malas nak merepek...
hahaha...ni exam ade la tinggal sbln lebih lagi...
tapi aq duk rase cm baru start je sem ni...
cam baru nk blaja....
hurm...klau mcm ni la gayanye cmne la agaknye ble masuk u nanti erk?
dgr cter cm mencabar je....
haishh...dugaan...
ok la ...
out dlu...
salam..


3 comments:

darjeelingSketch said...

saya doakan awk capai impian awk 2...biar la org pkai keta besar ke rumah besar ke...bkn rezeki kte agi so crik la rzeki kte yg akn dtg ok...insyaallah...

~y@tt_Leo~ said...

bersusah-susah dahulu..
bersenang-senang kemudian..
btol x??
ngeeeee~~~~~

aLoNg.... said...

ekin: thanx.....
yatt: btol2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...