Saturday, February 26, 2011

tukar templete selalu??

assalamualaikum w.b.t.. 
selamat tgh hari ye kawan2...

disebabkan semalam along agak bz sket...
so x dapat la nk update blog...
ok...maka diteruskan ari ni...
td ingat nk updated blog pagi2...sekali tersangkut tgk cter khurafat la...
itu pasal la lambat sket..

opss...sebelum tu...pengumuman sket...
no celcom aq da bleh contact...smlm da renew...
nasib baik free...thanx celcom...

disebabkan tak de mende aq nk cerite kt kome semua ari ni...
maka aq dengan bermurah ati nye nk menstrory mory kan pasal hal ehwal blog ni...
hehehe..

aku nk tanye pendapat rakan2 blogger sekalian...
adakah satu keperluan untuk kita tukar templete,style dan sebagainya dengan kerap??
tak de la...aku kekadang ttgk member2 blogger ni bleh kata saban minggu tukar templete...
kekadang tu aku rase cm aq ni seorang blogger yang pemalas la plak...
(mmg malas pn..hehehe)
ye la...korang duk tgk blog aq lagu ni gak dari dlu...
haishh...aq kekadang rase cm nk tukar...tapi aq rase sayang la plak...
tak puas lagi menatap keindahan blog aq ni...
(ceh...perasan gler..hahaha)

bukan pe...
pada pendapat aq la....bile kita duk tukar2 je...kekadang tu sampai orang tak cam blog tu....
ataupn kekadang tu dier jadi kurang menarik dari sebelum ni...
tapi kekadang tu nmpk lebih sempoi...
depend la...tp yang aq nmpk orang yang duk tukar templete tiap minggu ke ari ke mmg kejap nmpk sempoi kejap kureng la...
ape2 pn blog masing-masing kan...
up to u all la nk wt ape2 pn...

tapi  yang pasti aku tabik r kat orang2 yang aktif berblogger ni...
yang aktif ubah sana sini kt blog dier...
nampak kesungguhan dier tu...di tambah lagi kekreatifan orang tersebut..
btul tak??
so klau korang de pendapat pn bleh share2 ler kat aq...
tak de masalah...


6 comments:

edda(",) said...

kalo tukar header tuh nampak okey la sket. kalo tukar templete kerap2 macam tak best pulak

~y@tt_Leo~ said...

tukar or x,tu depend pd seseorg individu..
hak masing2 kan..
tp klau x tukar x b'mksd pemalas pun..
tp pd yatt,along punye blog ni kira ok sgt2 n kreatif..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

depends kot..kadang2 kalau dah suka satu2 template tu guna yg sama saja..:)

Achilles Monoloules said...

Nice, follow ur blog =)

naz xyzrine said...

perli paa ? haha .

aLoNg.... said...

thanx semua atas pendapat korang...
naz: x de r...mengutuk..hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...