Tuesday, February 15, 2011

updated!!

assalamualaikum w.b.t...
salam sejahtera...
salam maulidur rasul...

ape khabar korang semua??
semoga sihat walafiat...
syukur alhamdulillah akhir nye aq dapat gk  meaip secebis ayat alam blog ni..
setelah ku tinggalkn agak lame...
rase cm lame giler woo x updated...
ye la ...time cuti mid sem yang seminggu tu pn aq updated brape kali je...
dek kerana laptop aq ni bz di gunakan oleh orang len...
aq je yang x bz...
klau kt poli ni ade satu je user....
tp klau kt rumah menjangkau 9 user ....
yang masing2 sibuk nk gune...
mane la aq sempat nk mencelah mcm tu...
hehehe...

sebelum nk mula story panjang2...
aku nk wish tahniah kepada pasangan pengantin baru epin ngn nana....
aq sempat gi time diaorg nikah je....
semoga bahagia ke anak cucu...
pastu tahniah juga kepada iwan @ angah yang telah bergelar bapa pada pkul 5 pagi tadi...
isteri beliau yana telah selamat melahirkan baby boy pagi td....
maka dengan rasminya pasangan Jumiran dan Peah telah mendapat cicit yang pertama seterusnya pasangan sulaiman dan Fatimah mendapat cucu dan menantu baru...

ok2...masuk story aq balik...
actually cuti aq sminggu je...
yang lagi seminggu tu aq x bukak pn blog ni...
bukan sebab da jemu jauh skali da muak...
tapi da aq x sihat...x bleh nk wt cmne la...
hari nak balik poli idung aq berdarah...pnas dalam m.cik aq kata...
pastu sejak 2 r aq jadi x sedap badan...rase seram sejuk smpai la demam melarat sehingga semalam...
hehehe...
sebelum tu...
thanx so much to my beloved roomate...
kerana telah menjaga aq dengan baik sekali sepanjang aq sakit...
sumpah 1 dalam sejuta roomate yang jenis cmni...
aq apperiatiate giler2 r bantuan dier...
thanx bro...
dekat smgg lebih woo aq demam...
aq ni saje nk tiru cm mak aq...demam sket pn wt biase je....
tak makan ubat tak ape...tapi silapnye mak aq byk minum air masak aq byk minum air manis...
maw x makin truk demam aq...
smpai la ari jumaat ari tu...langsung tak bleh nk bangun...haishh...
last2 terpaksa la mkn ubat panadol actifast yang sekian lame roomate aq letak kt atas meja..
yang aq wt x peduli tu..
hahaha...yela..pagi ade kelas woo..pastu kna g solat jumaat...rugi woo klau tak pegi dua2...
alhamdulillah ble makan panadol tu badan aq jadi berpeluh...
so aq tibai r pergi kelas...
stkt pening2 tu abaikan je...
hehehe...
demam yang teruk tu melarat la smpai ke ari ahad...
bile mkn ubat tu bdn jadi berpeluh ok la sket...pas2 tu teruk balik...
haishh...x pe...dugaan kn...
sakit ni penghapus dosa2 ....maybe aq ni da byk sgt wt dosa kot...
smlm aq g la klinik...setelah mak aq sruh..n kawan2 aq gk la....
ye la takut de denggi ke ape ke....susah plak nnt...
so smlm kna cek darah semua..
alhamdulillah clear...
syukur la...

ari ni demam da ok sket...tgl batuk yang menggila je tak ok2 lagi...
still same cm ari2 lepas...
pagi2 mesti batuk kluar lendir merah...
mcm darah gitu...
tak tau kenapa...lupe nk pi tanye dressar tu smlm...
x pe la..mkn je ubat batuk..insyaALLAH baik...
doa2 kn la ye ....
ok la...
nk pi smbung baju..

stok seminggu punye..
hehehe...
salam..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...