Tuesday, March 15, 2011

hantu di padang kota lama??

assalamualaikum w.b.t
selamat petang semua....
semoga korang berada dalam keadaan sihat sejahtera ye...

aq ni skrg susah sket nk merajinkan diri update2 blog aku ni...
bukan pe...
skarang da bz dengan mini projek,asgmnt dan juga final projek..
biase la bdk2 sem last la katakan...
memang la bz...
x kesah la...berkorban sket demi mase depan..
ye tak..
lagipun blog ni bile-bile pun boleh...
jgn kecik ati ye blog...
aq terpaksa abaikan jap..

haaa...ni nk cter pasal g penang ari jumaat ari 2...
ktaorang bertolak pkul 9 mlm r lbh kurang...
pas2 sampai penang dalam pkul 2.30 pagi..
lame x??
da mcm2 tempat g...
dari dari 2 jam melarat smpai 5 jam lebih...
ala...kate nk relax2 kn..g la singgah jp semua tmpt...
hehehe...
ok2..bukan mende ni aq nk cter...
nk cter psl mende lain..
al-kisahnye bile ktaowg da bosan lepak kt queensbay..
maka langkah diatur..eh..silap2..kereta dipandu dengan megah ke padang kota lama...


ni la dier taman kota lama tu..

yeahh...tempat yang aq sendiri pn jarang-jarang nak pegi...
pas2...kt c2 kn ade r taman permainan...
mmbr2 aq yang exited lebih ni pegi r buat tempat tu da mcm kampung diaorg...
pergh...kecoh satu padang kota tu beb...
gelak sana sini...
selama ni aq duk pi lalu tang tu pn x de plak aq nmpk org kt dlm2 tu..
mat2 and minah dating pn x de kot nk melepak kt situ...
ye r....tempat tu cm agak seram seket r..
dengan pokok-pokok besar kiri kanan...
dipendekkn cerita....
main punye main..gelak punye gelak...
abis semua gambar nk tangkap...
bile da balik tu...pi la tgk gambar-gambar yang ditangkap..
selain byk yang blur...
satu pic ni menggemparkan mereka-mereka yang pegi ...
warghh2...semua pucat lesi ...
lagi-lagi geng yang duk main kt c2 la...
aq time tu bantai tdo dalam kete..
hahaha...
korang nmpk x lembaga yg kt ats tu...
semua mcm tgk dier...
padahal sorg pn x nmpk..
lembaga tu duk ats besi tu..
blkg dier mmbr aq yg duk...
nasib x de sape nmpk..
ni bdk2 pompuan yang pegi...
x de pn baju putih tudung itam....
lagi pn lembaga tu nmpk cm rmbut pnjang mengurai kn..

so nasihat aq kt kengkorang semua...
klau nk bersuka ria pagi-pagi buta pn tengok tempat la....
jgn duk main la kt tmpat2 yang nmpk cam seram..
lagi-lagi ade pokok yang berusia beratus tahun..
tempat-tempat lame dan sebagainye..
nasib baik la tak kena kacau..
klau tak mau histeria kt situ..
sapa plak nk handle...
hahaha...
sekian pesanan penaja....
sehingga berjumpa di next entry...
salam...

2 comments:

naz xyzrine said...

yoyoi la 2.....

paw/paw said...

mak ai. seram sejuk :|

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...