Thursday, March 10, 2011

update sebentar...

assalamualaikum w.b.t..
salam sejahtera...

lame rasenye aq tak membelek belog kesayangan ramai...
eh...prasan plak..blog aq yang tersayang ni..
bukan pe..minggu ni terlalu bz dengan mini projek yang membataskan masa utuk aku menaip seperti biasa...
maafkan daku...

memang tersangat bz minggu ni..
terasa seperti diri ini seorang pelajar semester akhir....
(gilak...baru nk rase...klau x duk wt relax ja..hahaha...)
bulan ni juga bakal menjadi bulan yang tersibuk...
di samping hadiah utama projek akhir...
ditambah pula hadiah sampingan mini- mini projek...
yang memanggil-manggil untuk disiapkan..
aarghh!!terasa beban yang menggunung...
tetapi aku tetap bersyukur dek kerana kehadiran rakan sepasukan (da mcm team lumbe kete plak)
yang setia dan konsisten dalam mencurahkan keringat menjadikan diriku amat bertuah berada di dalam group aq ini.....
(terover plak...hehehhe...)

ok...ape2 pn aq nk mintak tetolong kengkawan semua untuk mendoakan kejayaan kami ini..
demi mencapai matlamat bagi menggenggam segulung diploma ..
thanx kengkawan...

eh..kat sini aq dengan senang ati nak mengucapkan berbilion tahniah kepada...
rakan dan kawan serta teman seperjuangan dan sepasukan ..
kerana telah bertungkus lumus menyiapkan segala kerja-kerja yang ada...
thanx you so much...
to Ngee Min Jia and Koh Felicia..
orait2...
sehinggah kita berjumpa di lain entry...
salam...

eh...kejap-kejap...
lupe pulak...
ade pesanan penaja...
kepada Cik dan bakal Puan Norjumaahtul Adaawiah (CIk juma)
selamat pengantin baru ya....
saya selaku anak didikmu yang paling 'rajin' mendoakan 
semoga berbahagia ke anak cucu cicit dan sehingga ke akhir hayat..
InsyaALLAH ari sabtu nnt kitaorang smpai melihat jejaka pilihan Cik..
hehehe...

p/s : esok malam da kna gerak g penang...ade gathering bdk2 kelas disamping g kenduri Cik juma...aq hanya seorang driver....kelisa tak dapat..viva pn jadi la..huhuhu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...