Monday, April 4, 2011

menaip sekejap!

assalamualaikum w.b.t..
seperti biase la kn ayt aq...
da lame tak updated blog kesayangan aq ni..
bukan pe beb..
da nk last sem ni mcm-macam bende nk kna buat...
mmg banyak gler r...

actually sekarang ni pun aq ade kat dalam lab CAD..
ade presentation mini projek hari ni..
di sebabkan aq da siap present td..
so online la kejap..
jengah - jengah sket blog aq ni..
ape la aq ni kan..
tuan sendiri pn jarang tengok..
orang lain lagi la x nak datang..
kesian la blog aq ni..
takpe2...ari ni aq kasi berisi sket..

so lagi 2 mgg lebih kurang nk final exam...
eh..x sampai pun aq rase...
final projek maybe present dalam minggu ni juga...
klau jadi la...so prototaip tak siap lagi..
4 floor tu..bayak gler..
memang kena work hard la minggu ni...
bangun awal tido lambat..
configuration pn x brape nak cun lagi..
haishh...x pe2..
hope sempat..
kengkorang wish aku and group aku pass yup..
doa kalian amat aku harapkan..
ape gne kawan kan tak tolong doakan..
hehehehe...
jangan marah..
okey la...aq nk kna chaw dlu...
lecturer da jeling-jeling je ni..
hasihh..kang kurang plak markah PB aq...
nanti da free sket time abis exam ke ape ke aq updated la lg..
sehingga berjumpa lagi..
salam..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...