Wednesday, December 11, 2013

I'm Back!!!

Assalamualaikum w.b.t..

hello geng.....(eh..sape geng ko??)...hahaha...hampir terlupe terus akan kewujudan blog aq ni....zaman blaja dlu bukan main semangat mengupdate.....bile da koje trus lupe...hehehe...

by the way aq bukan la jenis kacang lupekan kulit....
( eh ko ni....tadi kata lupe ni tak pulak....)

tapi dek kerana kekangan masa dan juga kesibukan hidup di ibu kota di samping dikelilingi oleh suasana gembira,sedih, gila kuasa dan bermacam-macam simptom yang tak mampu aku nak senaraikan panjang-panjang...( klau tak alamatnye tak balik umah la aku...)...hahahaha....eh...tak abis lagi ayat ni....maka dengan segala efek dari simptom-simptom tu la menyebabkan aku tak update blog kesanyangan aku ni....ape pun akan cuba selepas ni untuk main blog balik...hehehe...

ok la korang....aku balik dlu...malam ni nk kena pulun wat assigment plak....alahai...

aq rase aku nk makover balik blog aq ni....tapi da lupe cmne nk main-main ngn css and html bagai tu...adusss....

ape pun...Selamat menaip kembali wahai mR. Safwan..
Yeah!!....


Pic Ihsan dari En. Google..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...